NORRMJÖLE HAVSBAD OCH KLÄPPUDDEN

Söndagsmorgon. Passade på att ta en kortare tur till havet för att kolla in lite nya tips. Alltid intressant att besöka ställen under andra årstider, det vill säga en årstid motsatt den man vanligtvis är där. Som att åka ut till havet vintertid. Kontrasterna blir extra skarpa, skillnaderna så tydliga. Ett hett tips om man vill uppleva nya dimensioner av ett gammalt (eller nytt) utflyktsmål.

Norrmjöle/kläppuddenNorrmjöle/kläppuddenNorrmjöle/kläppuddenNorrmjöle/kläppuddenNorrmjöle/kläppuddenNorrmjöle/kläppuddenNorrmjöle/kläppuddenSnötäcket må ha varit tunt, knappt att vi tog oss hela vägen runt udden. Fick ta av oss skidorna och gå sista biten på hällorna för att fånga bästa solplatsen. Nästan att den värmer igen, solen alltså. Om än det dröjer innan temperaturen blir badvänlig kan vi i väntan på det njuta av den stundande vårvintern…

Kläppudden ligger vid Norrmjöle havsbad och är obebyggd så när som på två hus. Här finns fina hällar, klapperstensfält och väderbiten tallskog. En stig leder hela vägen ut till uddens sydspets.

NORRMJÖLE HAVSBAD OCH KLÄPPUDDEN

En reaktion på ”NORRMJÖLE HAVSBAD OCH KLÄPPUDDEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s