PROJEKTVECKAN

Veckan som gick fick gå under titeln ‘Projektveckan’. Redan tidigt in i arbetet med boken insåg vi att särskild tid måste avsättas för att inte månaderna ska springa iväg. Av erfarenhet vet vi ju hur snabbt det går och med ett års tidsram för hela arbetet finns där inte så stora marginaler när det kommer till vinterbilder på tur. Vem vet hur länge (det knappa) föret håller i sig i år? Så, förra veckan fick andra jobb och måsten läggas på hyllan för fullt fokus på tur och ”otur” – med andra ord turer utomhus och kanske motsatsen inomhus (kontorsjobb).

TAVELSJÖBERGET

Petter på Tavelsjöbergetut på tur tavelsjöbergetEn av turerna gick till Tavelsjöberget. Snålblåst och skralt om snö men fint att för en gångs skull få lite höjd och utsikt.

Under veckan hade vi även den äran att träffa fler som brinner för sin sak. Vi skulle kanske kalla dem Umeå-profiler inom respektive område. Dels fick vi prata och sammanfatta skridskoåkningen, sjöarna och potentialen med en av stadens kanske mest inbitna och engagerade åkare, dels fick vi börja tänka cykel med en som har koll på stigarna i och runt Umeås cykelmarker. Vår ambition är att göra en så trovärdig och nyanserad guide som möjligt. Inom alla de aktiviteter boken kommer att beröra kommer där alltid finnas personer som är kunnigare än oss. Även om det är vi som gör ”grovgörat” vill vi självklart ta del av andras kunskaper och tips, allt för att det färdiga resultatet ska bli så bra som möjligt. Vi vill med stolthet kunna stå för den guide som kommer att gå i tryck, utan att för den skull roffa åt oss all ära för den. Utan andras medhjälp och delaktighet skulle det inte bli mycket av. Stor tacksamhet!

Fortsätt gärna höra av er med era tips för Umetraken! Det är guld värt.

Petter och Josefin

PROJEKTVECKAN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s