VINTER

I skrivande stund vräker snön ner. Igen. De senaste vintrarna har varit lite mesiga. Visst, vi fick bra skridskoisar, men snön och kylan var saknad. Den här vintern är helt klart bättre, även om den var trögstartad med en grön jul. Men helt plötsligt small det till och termometern låg under -20 varje morgon i en vecka. Tjälen satte sig och snön fick chansen att stanna. Och nu fylls det på, hoppas det håller  långt efter påsk.

Vi håller på för fullt med texter, bilder och kartmaterial till boken. Det är många detaljer som dubbelkollas, personer kontaktas, föreningar som rings och en ständig mailkonversation med bokförlaget pågår. Och på något sätt så öppnas det fler dörrar desto längre arbete pågår, riktigt kul att så många hör av sig och bidrar på alla möjliga sätt. Umeå har en stark friluftsregion. Stort tack!

Såklart varit ute en hel del också. Det är ju trots allt det vi älskar mest. Speciellt vintern. Detta subarktiska klimat är exotiskt. Hoppas vi får en vecka till under -20c. Här kommer några fångade ögonblick.

_MG_8929  _MG_9151_MG_8781_MG_8894-3_MG_8873_MG_8824-3_MG_8008_MG_8259

God tur!

Annons
VINTER

2 reaktioner på ”VINTER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s