Release!

Nu är boken släppt!

Skärmklipp

Nästan tre år har gått och vi har lagt många mil bakom oss till fots, på cykel, i diverse flytetyg, på skridskor och skidor. På kvällar och helger har vi skrivit texter, ritat kartor och redigerat foton tills vi fick ihop en noga utvalt material på 332 sidor. Totalt har vi med ca 50 turförslag, från Rickleån i norr till Lögdeälven i söder, Åmsele i väst och Holmöarna i öst. Boken är fylld med bilder och kartor som guidar dig till regionens vackraste friluftsområden oavsett om du söker adrenalinfylld stigcykling, tunn havsis, den perfekta kobben i havet, ett stilla strövområde eller längre vandringsled.

Boken hittar du på Utebutiken och Intersport i Umeå, kommer även inom kort till större friluftsbutiker online som Naturkompaniet, Addnature och bokhandlare som Adlibris och Bokus. Du kan även fråga din lokala bokhandlare så kan de beställa hem den från Calazo förlag.

Vi är väldigt nöjda med projektet och resultatet blev över förväntan. Tack till alla som hört av sig och bidragit med tips och förslag, vi ses där ute!

Petter och Josefin

Annons
Release!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s