OM OSS

Vi är båda uppväxta i Umeå men har under de senaste åren bott runt om i Sverige och världen. Efter några år av studier i Göteborg respektive Stockholm, varvat med båtliv och säsonger på Lofoten, kände vi att det var dags att styra skutan norrut, bokstavligt talat. Sommaren 2014 gick seglatsen till Umeå, vår hemmahamn – där vi ankrat för att stanna. Övervintrar gör vi på Holmön.

JOSEFINJosefin

Har en förkärlek till tallhed och världsvida upptäcktsfärder. Har bott i en kappsäck de senaste tio åren men varvar numera lärarstudier med ett stort engagemang i freds- och rättvisefrågor. Föredrar att cykla snabbt, njuta kaffe och att låta djuren leva. Är uppvuxen med friluftsliv, norrlandskust och svenska fjäll och är så pass envis att hon skulle gå mil genom ospångad myrmark för sin sak.

PETTERPetter

Står gärna på skidor och sover i bivack. Har gjort några vintersäsonger i fjällen, bland annat tre månaders vintertur i Sarek som resulterade i Sarek Vinterguide samt jobbat med att mäta glaciärer vid Tarfala Forskningsstation. Har en kandidatexamen i geografi från Göteborgs Universitet och jobbar numera som GIS-ingenjör åt Umeå kommun. Är en hejare på att snickra, sy segel och att laga trasiga ting. Sitter sällan still längre än att kaffet hinner kallna.

Vill du komma i kontakt med oss?

Mejla oss gärna: josefinlamas@gmail.com eller petter.lamas@gmail.com

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s